Sabtu, 28 November 2020

10 Vende Flasin Anglishten Më Të Mirë Në Botë

Kush flet anglishten me te mire? Këtë vit, ne vlerësuam mbi 2.2 milion teste angleze nga e gjithë bota, dhe rezultatet janë në! Shikoni se kush ka marrë rezultatin më të lartë në Indeksin e EF Adults Kursus Bahasa Inggris Profesional të Gjuhës Angleze të këtij viti.

Bazuar në të dhënat e provave nga 2.2 milion të rritur, këto 10 vende flasin anglishten më të mirë në botë. Ne duhet ta shtyjmë veten të gjejmë kohë për të mësuar anglisht dhe të jemi në tryezë vitin e ardhshëm! Ne mund ta bëjmë atë, EFellas!

Tidak ada komentar:

Posting Komentar